Scroll Top

TULKOJUMI EKSPORTA TIRGIEM. LIAA ATBALSTA PROGRAMMAS.

Mūsdienu digitālajā un mākslīgā intelekta laikmetā uzņēmumiem, lai gūtu panākumus un palielinātu ilgtermiņa veiktspēju, paplašinātu biznesa partneru un klientu loku, ir jābūt pēc iespējas vairāk redzamiem interneta vidē. Sevišķi svarīga ir mājaslapu izstrāde, digitālā reklāma un publikācijas sociālajos medijos. Internetā pieejama vietne ļaus uzrunāt un nodrošināt uzņēmuma pakalpojumus plašākai auditorijai, kā arī uzlabos komunikāciju starp klientiem un pakalpojumu sniedzējiem ne tikai rezidējošā valstī, bet arī ārpus tās robežām.

Jebkura pircēja, klienta, sadarbības partnera interese par jūsu uzņēmumu vai produktu aizvien biežāk aizsākas tieši interneta vidē. Izvēlēties starp tūkstošiem pakalpojumu sniedzēju nav vienkārši. Nereti, ja mums nepieciešamā informācija netiek pasniegta mums saprotamā valodā, ātri un viegli uztverama teksta veidā, informatīvā materiāla piedāvājums nav uzmanību piesaistošs ─ mēs pie tā neapstājamies. Tīmekļa vietnei ir jābūt dinamiskai un aktuālai nepārtraukti – jauna informācija, tērzētavas, pieteikuma formas, virtuālie asistenti, internetveikals, sasaiste ar sociālajiem tīkliem, reklāmas – tie visi ir atslēgas vārdi, kas raksturo veiksmīgu biznesu mūsdienu digitālajā un tehnoloģiju pasaulē!

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) jau kopš 1993. gada Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas padotībā strādā, lai palīdzētu Latvijas uzņēmumiem attīstīties ne tikai pašmāju tirgū, bet sniedz arī finansiālu atbalstu, lai sasniegtu arī atpazīstamību pasaules līmeņa tirgos. Neatkarīgi no tā vai uzņēmums ir nesen uzsācis savu komercdarbību, vai jau kādu laiku darbojas biznesa vidē, tiek piedāvātas dažādas atbalsta programmas, kas veicinātu uzņēmumu ārējo tirdzniecību, piesaistītu ārvalstu investīcijas Latvijas uzņēmumos, popularizētu Latvijas kā biznesa partnera tēlu plašajā pasaulē.

Šobrīd LIAA viena no piedāvātajām atbalsta programmām uzņēmumiem ir saistīta ar tīmekļvietnes, internetveikalu, aplikāciju digitālo risinājumu un virtuālās komunikācijas platformu izstrādi eksporta tirgiem. Visas atbalstāmās darbības ir saistītas ar attiecīgajām izmaksām:

  • tīmekļvietnes tulkošanas izmaksas, to adaptēšanas un tehniskās izmaksas;
  • tīmekļvietņu, internetveikalu un aplikāciju digitālo risinājumu izstrādes izmaksas;
  • tīmekļvietnes domēna iegādes izmaksas;
  • virtuālās komunikācijas platformu izstrādes izmaksas.

Tā ir lieliska iespēja uzņēmējiem, komersantiem, pašvaldībām, zemnieku saimniecībām, individuālajiem komersantiem popularizēt savu komerciālo darbību ne tikai Latvijas tirgū, bet arī citās pasaules valstīs. Šī ir iespēja ar digitālās komunikācijas palīdzību piesaistīt jaunus sadarbības partnerus, jaunus klientus, atrast izdevīgus eksporta un importa tirgus.

Vairāk par pašu projektu un pieteikšanos lasiet šeit.

LIIA atbalsta programma, tulkojumi eksporta tirgiem

Skrivanek Baltic aicina ikvienu interesentu pieteikties šai atbalsta programmai, jo mūsdienās uzņēmuma tīmekļvietne bieži vien ir vienīgais un pats svarīgākais informācijas avots, kur cilvēki uzzina par piedāvātajiem pakalpojumiem vai produktiem. Skaists stends starptautiskā izstādē vai smalka vizītkarte nesniegs pilnīgu informāciju, ja nebūs piesaistes interesantai, informējošai, modernai, dažādām mērķa auditorijām pielāgotai tīmekļa vietnei. Protams, mēs varam izvēlēties savu mājaslapu tulkot, pilnveidot, veidot un lokalizēt pašu spēkiem, nepiesaistot valodu profesionāļus un papildu investīcijas, taču šis process nebūs ilgtspējīgs un nesniegs gaidāmo rezultātu un pienesumu.

Mēs, Skrivanek Baltic, tulkošanas un valodu pakalpojumu jomā strādājam jau vairāk nekā 25 gadus, sadarbojoties ar valsts un pašvaldību iestādēm, lieliem un maziem uzņēmumiem, korporācijām, nevalstiskām organizācijām un izglītības iestādēm Latvijā un Eiropā. Viens no mūsu pamatpakalpojumiem ir tīmekļa vietņu tulkošana, adaptācija un lokalizācija, audio un video satura lokalizācija, digitālā mārketingā tekstu lokalizācija, Google Ads un SEO tekstu tulkojumi un Google atslēgas vārdu izpēte mērķa tirgos. Konsultējam un palīdzam piemeklēt labāko tehnisko risinājumu, strādājam ar WPML ─ spraudnis mājaslapu, kas ir veidotas un tiek uzturētas WordPress vidē, tulkošanai un lokalizācijai. Tas nozīmē, ka tulkojamā teksta datņu apmaiņa vairs nenotiek pa e-pastu, nekas netiek manuāli kopēts, darba process tiek maksimāli automatizēts. Viens no iemesliem, kādēļ mūsu sadarbības partneri izvēlas Skrivanek pakalpojumus atkārtoti, ir klientam nemainīgi piesaistītā projektu vadītāju, tulkotāju, redaktoru un IT speciālistu komanda, tādējādi garantējot gala rezultāta kvalitāti.

Varam lepoties, ka nodrošinām valodu risinājumus ļoti dažādām nozarēm vairāk nekā 300 valodu kombinācijās.

Vairāk par mūsu pakalpojumiem lasiet šeit.

Uz tikšanos virtuālajā biznesa pasaulē!